Om oss

Der teknologi møter bransjekunnskap

 

IT-selskap med
eiendomsekspertise

inAttika er et IT-selskap som utvikler og selger web-baserte IT systemer for eiendomsbransjen. Fokuset vårt er samhandling, tilrettelegging og systematisk organisering av dokumentasjon for ethvert næringsbygg.  

Vi besitter ekspertise og lang erfaring innen kjøp, salg og forvaltning av næringsbygg. Og vi har en IT utviklingsstab som i over 30 år har utviklet skreddersydde løsninger for kunder i ulike bransjer. Denne unike kombinasjonen gjør oss i stand til å sette oss inn i kundens utfordringer og utvikle løsninger som bidrar til å øke effektiviteten og kvaliteten på arbeidet.

Vi er avhengig av at våre kunder lykkes med våre løsninger. Derfor bistår vi gjerne med tilpasninger og implementasjonsaktiviteter som sikrer effektiv og konsistent bruk av verktøyene på alle kundens eiendommer.

Vår forretningsfilosofi

Vi skal hjelpe eiendomsbesittere å øke verdien på deres investeringer gjennom kontinuerlig fokus på vedlikehold av bygg og anlegg – via en fleksibel samhandlingsplatform tilpasset den enkelte eiendomsbestitters behov.

Gjennom bruk av våre web-baserte produkter kan du som eiendomsbesitter:

R

Øke verdien på eiendommen gjennom kontinuerlig fokus på vedlikehold av bygningsdeler og anlegg. 

R

Ha full kontroll på kostnadsbildet og treffe besparende tiltak i rett tid. 

R

Alltid salgsklar eiendom – spare tid  og kostnader og unngå kaotiske DD prosesser.

Ønsker du å bli kontaktet?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en uforpliktende samtale.