Tjenester

Hjem | Kontakt oss | English.
Vi hjelper deg i gang...
inAttikas tjenestetilbud

inAttika tilbyr tjenester innfenfor kontorstøtte og opplæring, sentrert rundt egen produkt-portefølje.

Vi kan samle inn, skanne, strukturere og registrere dokumentasjonen din

I forbindelse med en due diligence på eiendommen, er det vanlig å iverksette en dokumentinnsamlingsprosess, hvor målet er å fremskaffe komplett dokumentasjon som forteller eksakt status på bygget. En lignende prosess kan også gjøres selv om bygget er i drifts- eller utviklingsfasen, for å oppnå komplett og oppdatert informasjon om eiendommen. Dette er en tidkrevende jobb som omhandler innskanning av dokumenter, strukturering av dokumentsamling, og opplastning og registrering i inAttikas system for web basert samhandling - Agora.

En slik dokumentinnsamlingsprosess vil ofte være tidkrevende og vanskelig. Spesielt hvis du må utføre dette i tillegg til din "dag-jobb". La oss gjøre jobben for deg!! Vi tar hånd om innsamling, innskanning og strukturering av dokumentene og til sist registreringen av informasjonen i Agora. Resultatet er at du har fått oppdatert og komplett dokumentasjon i et sentralt arkiv, hvor tilgang kan distribueres til de som trenger det, gjennom en brukervennlig og effektiv web-portal. Og har du først gjennomført en slik dokumentinnsamling, så følger dokumentene bygget. Din oppgave blir da å følge opp de ulike gjøremål, samt å registrere nye feil og mangler fortløpende, direkte på web'en. Og ved neste korsvei får du overført dokumentene til potensiell kjøper med et tasteklikk.

Ta kontakt i dag hvis du ønsker å vite mer om vårt tilbud rundt dokumentinnsamling. Se Kontakt oss.

Kurs og opplæring

Alle nye styringssystem krever en viss grad opplæring for at brukerne skal kunne utnytte systemet på en mest mulig effektiv måte. På forespørsel holder vi workshops og kurs etter dine behov. Vi kan sitte sammen med deg for å registrere informasjon om eiendommer og prosjekter, eller vi kan gjennomføre mer klasserom orienterte kurs med fokus på bruk av verktøyet.

Ta kontakt i dag hvis du ønsker å vite mer om vårt tilbud rundt kurs og opplæring. Se Kontakt oss.

Om inAttika | Sidekart | Kontakt oss | Copyright © 2008-2009 inAttika AS