Om inAttika...

Hjem | Kontakt oss | English.
IT-selskap med eiendomsekspertise
Bransjekunnskap og systemutviklingsekspertise - en uslåelig kombinasjon!

inAttika er et IT-selskap som utvikler og selger web-baserte IT systemer for eiendomsbransjen. Fokus er på samhandling, tilrettelegging og systematisk organisering av dokumentasjon for ethvert næringsbygg. Se seksjonen for Produkter for mer informasjon.

Vi besitter ekspertise og lang erfaring innen kjøp, salg og forvaltning av næringsbygg. Og vi har en IT utviklingsstab som i over 20 år har utviklet skreddersydde løsninger for kunder i ulike bransjer. Denne unike kombinasjonen gjør oss i stand til å sette oss inn i kundens utfordringer og utvikle løsninger som bidrar til å øke effektiviteten og kvaliteten på arbeidet.

Som et ledd i å hjelpe våre kunder i gang med inAttikas produkter, har vi utviklet et kontorstøtte-konsept hvor vi tilbyr tjenester som innscanning, strukturering og opplasting av eksisterende informasjon på din eiendom. Vi kan også skreddersy dokumentmaler og rapporter som passer deres unike behov. Dette kan du lese mer om på Tjeneste-sidene.

Vår forretningsfilosofi
Vi skal hjelpe eiendomsbesittere å øke verdien på deres eiendomsinvesteringer gjennom strukturert og kontinuerlig vedlikehold av dokumentasjon - sentralisert og elektronisk.

 

Gjennom bruk av våre web-baserte produkter kan du som eiendomsbesitter:

  • Øke verdien på eiendommen gjennom strukturert informasjonshåndtering med løpende oppdateringer.
  • Spare kostnader i drifts- og utviklingsfasen ved å benytte effektive IT løsninger hvor all relevant informasjon kanaliseres gjennom èn eiendomsportal og alle involverte parter blir invitert inn for å bidra til prosjektets fremdrift. Du har alltid oppdatert dokumentasjon, og full kontroll på avvik og tiltak.
  • Spare kostnader i en due diligence prosess ved elektronisk innsamling og oversendelse av dokumentasjon. Eksisterer eiendommen i systemet allerede, kan dokumentasjonen overføres ved et tasteklikk.

Din suksess er vår suksess -

Alltid salgsklar eiendom !

InAttika bidrar gjennom hele prosessen.

Om inAttika | Sidekart | Kontakt oss | Copyright ©2008-2010 inAttika AS